Welkom bij Bosch Car Service Mertens

 

 

Garage Mertens is een gespecialiseerd bedrijf dat al meer dan 25 jaar uw autozaken verzorgt voor elk merk.

De werkzaamheden verschillen van reparaties, regulier onderhoud, aircoservice, complete bandenservice met de nieuwste apparatuur tot uitgebreide storingsdiagnose van het motormanagement.

Kortom alle voorkomende reparaties van uw auto voeren wij vakkunfig uit.

 

Bosch Car Service garage Mertens in Helden is een merk-onafhankelijk BOVAG autobedrijf dat alle werkzaamheden en oplossingen voor uw auto onder één dak biedt. Voor onderhoud, reparatie en advies, en aankoopbemiddeling bent u bij Bosch Car Service garage Mertens aan het juiste adres.

 

Bosch Car Service

Door de ondersteuning van Bosch blijven we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op technisch gebied. We investeren continu in onze kennis van de nieuwste technieken. Wij verwelkomen u graag binnen ons bedrijf en zullen er alles aan doen om u de service en kwaliteit te bieden die u van een modern uitgerust autobedrijf mag verwachten.

 

Strenge (kwaliteits)eisen

Alle Bosch Car Service autobedrijven zijn aangesloten bij de BOVAG en voldoen aan strenge (kwaliteits)eisen die door BOSCH en de BOVAG worden vastgesteld en gecontroleerd. Bosch Car Service garage Mertens is BOVAG klasse 1 gecertificeerd. Zo kunt u erop vertrouwen dat alleen dat gerepareerd of vervangen wordt wat nodig is en (vooraf) met u is afgesproken. Vakkundige reparatie en onderhoud, gekoppeld aan bekwaam en klantvriendelijk advies, dat is waar Bosch Car Service voor staat. Wereldwijd zijn er zo’n 18.000 Bosch Car Service autobedrijven. In Nederland zijn dat er circa 380.

U bent van harte welkom in ons autobedrijf!

 

 

Bel of e-mail ons voor een afspraak.